Anti-vandal piezo-trykknap-kontakt-IK10

Anti-vandal piezo-trykknap-kontakt-IK10

Dato: 10. juni 2023

På forskellige offentlige steder er trykknapper på udstyr ofte beskadiget på grund af forskellige menneskeskabte eller naturlige faktorer.PÅ PÅanti-vandal piezoelektrisk trykknapkontakter designet til dette formål.

Denne gang kommer vores kunde fra Australien, og de bruger kontakten til at styre belysningen inde i fængselscellerne.Derfor lægger kunden stor vægt på omskifterens anti-skade ydeevne.Vi har udført professionel IK10 anti-skade test for dem.

Som vist på figuren placerede vi en 5 kg metalkugle i en højde på 40 cm fra den lodrette overflade.Derefter brugte jeg en testanordning til at lade metalkuglen falde frit og ramme overfladen af ​​den piezoelektriske trykknapkontakt.Efter at være blevet påvirket efterlod kontaktens overflade en bule, men revnede ikke, og overfladen forblev glat.Efter at have udført en produktydelsestest fungerede kontakten normalt.Denne test var meget vellykket.

图片1TEST ENHED

图片2

Laserpositionering af faldende stilling

图片3

Produktet efter test.

图片4

Består testen.

 

Tak, fordi du læste denne artikel om anti-skade test af piezoelektriske knapkontakter.Hvis du har andre spørgsmål eller behov, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil være dedikerede til at give dig tilfredsstillende løsninger og tjenester af høj kvalitet.